En milliard kroner – versågod

Aftenposten kan avsløre at Samferdselsministeren vil bygge en bro til nesten 1 milliard kroner i hjemfylket, finansiert utelukkende gjennom statlige veibevilgninger

Dette prosjektet har hun kjempet for som Sp-leder i Sogn og Fjordane, tidligere. Da er det kjekt å bli statsråd og kunne ta slike beslutninger. Det er vel igrunnen litt hyggelig for henne at hun kan forvalte pengene som hun vil overfor eget fylke.

Å nei, forresten. Det er jo helt tilfeldig at dette skjer samtidig. Det er slett ingen sammenheng mellom hva hun har villet og hva hun nå må bestemme.

Skal vi se. Er det andre 100% statlige finansierte milliardforslag til bro-, tunnell-, eller veibygging som vi kan tipse Navarsete om? Sånn litt tilfeldig.

Reklamer

4 responses to “En milliard kroner – versågod

  1. Men vi til alminnelig vedlikehold ser veibommer over alt, finnes det altså statlige midler, til det regjeringen ønsker. Irriterende arroganse.

  2. Hvorfor så negativ? Er det fordi S&F er et dårlig Høyrefylke? Dere må huske på at det kommer deres velgere også til gode.

  3. Sorry – hun kan ikke selv bestemme noe som helst – dette er Stortingets gebet. Hun kan selvfølgelig ha en viss innflytelse på budsjettforslaget, men i slike utpregede distriktssaker er det ikke en selvfølge at regjeringens forslag går glatt igjennom komitebehandlingen i Stortinget.

  4. Programsekretariatet

    genese: enig.

    mathias: Isolert sett er dette hyggelig for dem som nå får en ny fin vei. Vel unt uavhengig av politisk ståsted. Men. Det er stort behov over hele landet for utbedring av veier. Mange steder er man nødt til å bruke bomløsninger eller OPS for å få finansiert bygging – ikke minst av hensyn til trafikksikkerhet, fordi det ikke stilles offentlige midler til rådighet. Da blir det provoserende å registrere at vi har en statsråd som åpenbart ikke tar helhetlige vurderinger for landet, men primært skal tekkes egeninteressen. Det provoserer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s