Flere og bedre veier og mer kollektivtrafikk

Om kort tid starter valgkampen for fullt. Høyres politikk er det mange som vil ha. Lurer du på hva partiet mener, så kan du lese programmet her. Med utgangspunkt i et godt gjennomarbeidet program, går Høyre til valg på følgende hovedsaker: Skatt, skole og samferdsel:

Lavere skatt:
Høyres mål er et variert og lønnsomt næringsliv som trygger velferden og gir sikre og interessante jobber. Det viktigste er å senke skatteregningen og å skape optimisme gjennom å legge til rette for trygge arbeidsplasser og nye bedrifter.

Bedre skole
Høyres mål er at Norge skal ha verdens beste skole. Det viktigste er en økt satsing på lesing, skriving og regning og å løfte lærernes kompetanse og styrke skoleledelsen.

Flere og bedre veier
Høyres mål er bedre veier og god kollektivtransport som binder landet bedre sammen. Det viktigste er å øke bevilgningene og å ta i bruk nye løsninger for å sikre mer og bedre vei og et mer brukervennlig kollektivtilbud.

Fremover vil det bli satt mer søkelys på disse sakene, og først ut er samferdsel. Er du i hovedstaden torsdag denne uka (30. juli) , så gå innom Spikersuppa på Karl Johan kl 1400. Der møter du partiledelsen som setter trafikksikkerhet i høysetet.

Det blir også mulig å få prøvd hvor vondt det er å krasje.

Høyre vil ha flere, bedre og sikrere veier – raskere bygget enn ved dagens systemer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s