Frp dilter etter

I går tok Frp opp ett forslag som Høyre utarbeidet og fremmet for 2 år siden i Stortinget. Så her kommer nok Frp og KrF etter Høyre. Høyre vil nemlig gi kommunene mulighet til å forby tigging.  

Det er selvsagt hyggelig at de andre partiene følger oss i denne saken.

Her kan du lese hva partiene sa da Høyres forslag ble behandlet i Stortinget. Blant annet følgende:

Komiteens flertall, medlemmene fra Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet og Sosialistisk Venstreparti, ønsker i større grad å bruke sosialpolitiske ordninger enn lovendringer, og viser her til Regjeringens handlingsplan for traficking som hadde en rekke gode tiltak i forhold til de problemstillingene forslagsstillerne reiser.

Komiteens medlemmer fra Høyre viser til det fremlagte forslag og at svært mange mennesker føler utrygghet når de ferdes i sentrum i flere av de større byene. Disse medlemmer aksepterer ikke at folk flest føler seg tvunget til å holde seg hjemme fordi for eksempel Oslo politidistrikt mangler midler og mannskap til å sørge for ro og orden i gatene. Disse medlemmer viser i denne sammenheng til at over 300 politistillinger står ubesatt, hvorav et betydelig antall i Oslo. Disse medlemmer forventer derfor en betydelig styrking av politiets budsjetter ved behandlingen av Revidert nasjonalbudsjett for 2007.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s