Høyre lover 3 milliarder til lærerne

Høyres 3 hovedsaker i årets valgkamp er: Bedre skole, lavere skatt og flere og bedre veier. I dag ble det rettet stor oppmerksomhet mot skole, da Erna Solberg lanserte et nytt kraftig løft for skolesektoren. Høyre har en krystallklar prioritering i skolen: Satse på lærerne. Elevene skal ha god undervisning.

Norske skoler har mange veldig dyktige lærere i dag, men vi trenger flere av dem!  Vi vet at det er tett sammenheng mellom lærerens kompetanse og elevenes resultater. Styrket lærerkompetanse gir bedre læring for elevene. Syv av ti lærere mener de trenger mer etter- og videreutdanning for å gi elevene en god undervisning. Det vil Høyre gi dem! Derfor lanserer Høyre i dag en kraftig satsing på etter- og videreutdannelse av lærere. Hvis vi kommer til makten, vil Høyre bevilge tre milliarder kroner til dette formålet i perioden.

 

 Kravene til læreren vil øke i årene framover. Kompetanseheving er derfor viktig for å gjøre lærerne godt rustet til å takle faglige utfordringer, sier Erna Solberg, – Høyre garanterer at vi ikke skal bruke en krone på mat, frukt og grønt! Vi skal derimot bruke ressursene på flere og bedre lærere, og sørge for å styrke etter- og videreutdanningen. 

Foreldrene skal sørge for maten – lærerne skal sørge for matten!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s