Høyre om kriminalitetsutviklingen – Gal retning.

Oppklaringsprosenten har falt med over 10 prosent på ett år og restansene (ikke påtaleavgjorte saker) har økt med Storberget som justisminister, viser politiets straffesakstall som ble fremlagt i dag.

 En ny regjering vil måtte jobbe svært hardt for å snu skuta og hindre at vi får en ny generasjon kriminelle som er tøffere og farligere fordi de er vant til å slippe unna med kriminelle handlinger, sier statsministerkandidat og leder i Høyre Erna Solberg: – Vi risikerer også flere rusmisbrukere når det er mer narkotika på gatene. Dette er Knut Storbergets og regjeringens ansvar. Mest alvorlig er reduksjonen i antallet narkotikaanmeldelser, som i all hovedsak kommer fra politiet selv, fortsetter Solberg.

 Høyre har gjennom hele perioden prioritert politiet og har de siste åtte årene bevilget ca 800 millioner mer til politiet enn Arbeiderpartiet. Disse midlene hadde kommet godt med i dagens situasjon.

 nut Storberget må nå slutte å bløffe det norske folk på det groveste. For under to uker siden skrøt han av at kriminalitetsutviklingen går i riktig retning. Det er nå dokumentert hinsides enhver tvil at det er riv ruskende galt, sier Solberg.

 Høyre mener det nå er på tide med nulltoleranse for alle typer narkotikakriminalitet – kjøp/salg/oppbevaring/bruk. Regjeringen har ved sitt fravær latt situasjonen i de store byene komme helt ut av kontroll, avslutter Solberg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s