Høyre i medvind og i sosiale medier

Hovedsakene til Høyre i valgkampen er bedre skole, lavere skatt og flere og bedre veier. Dette har det vært mye oppmerksomhet den siste tiden. I tillegg er det mye annen hyggelig oppmerksomhet som også har bidratt til flere gode målinger den siste tiden. Dagens målinger både i Aftenposten og i DN er oppmuntrende for Høyre. Det ligger godt an til regjeringsskifte, men det forutsetter et sterkt Høyre – det eneste partiet som garanterer at et borgerlig flertall vil gi en borgerlig regjering. Altså en stemme til Høyre er en stemme til regjeringsskifte og ny blå regjering. Det er det ingen andre partier som garanterer. Eller som tidligere SU-medlem og AP-medlem Ole Gusvik sier i intervju på baksiden av dagens DN:

Gusevik får følgende spørsmål: Hva er ditt råd til Høyre-leder Erna Solberg?»

Han svarer: «Hun bør fortelle velgerne at det kun er Høyre blant de borgerlige partiene som er garantist for en borgerlig regjering. En stemme til FrP, Venstre eller KrF kan fort bli en stemme til Stoltenberg og co, da de andre ikke ser ut til å være i stand til å samarbeide.»

 Nerd eller ikke, de av oss som morer oss med å både blogge, twitre og andre sprell på sosiale medier, har lenget registrert at Erna Solberg også tar dette på alvor. Da er det fortjent å lese i DN (foreløpig bare på nett) på etterbørs sidene:

 Høyres Erna Solberg er utpekt til den partilederen som er flinkest til å kommunisere med velgerne på nett.

Tilstedeværelse i disse mediene er viktig på mange måter. Fra forgjengeren til denne bloggen (dvs Programbloggen) har vi blant annet erfart både å få nye medlemmer og tilbakemelding om stemmer i valg som følge av blogg-innsatsen. Vi henger oss på valgpanelets dom: Kudos til Erna Solberg!

Reklamer

4 responses to “Høyre i medvind og i sosiale medier

 1. Hva hjelper det om Høyre har en økning..når The Fat Lady sings hele veien om at de ikke vil samarbeide med det partiet som kunne gjort at det ble Borgerlig regjering?? Til alle høyrevelgere; Stem Frp som et signal til sosialistene om at vi er lei Sosialistisk dumsnillhet, begrensninger og navivitet. Det blir ikke borgerlig og endring om høyre skulle kapre noen prosent ekstra.

 2. x-høyrevelger:
  Høyre er det eneste partiet som lover å samarbeide med alle de andre ikks-sosialistiske. Høyre vil sitte i /støtte enhver regjering som fører Høyre-politikk.

  I motsetning til Krf, V og Frp, som alle lover subsidiær støtte til AP.

  Frp har forøvrig en historie hvor de gjentatte ganger har stemt inn en rød regjering. Og nok en gang lover de å støtte en rød fremfor en blå.

  Den eneste garantien for en ny borgelig regjering er Høyre. Enkelt og greit:-)

 3. Tilbaketråkk: Valgkamp i utedo, bomstasjon og lekestue « Norske forhold

 4. «Valgkamp..»
  i 2007 var det lokalvalgkamp, i år er det stortingsvalgkamp. I begge tilfeller er det viktig med kvalitet i omsorgen, kunnskap i skolen og trygg by. Og mer enn noensinnne trenger vi en ny regjering for å få dette til over hele landet,

  Eller mener du disse sakene ikke er viktig lenger? (!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s