Høyres politikk også for døve og blinde

Vi har tidligere på bloggen fortalt at Høyres stortingsvalgprogram for kommende periode er tilgjengelig som lydfiler. Av hensyn til blinde og svaksynte. Vi bestreber oss hele tiden på å bli bedre også på dette området – altså gjøre politikken vår mer tilgjengelig. En utfordring vi jobber mye med er også å gjøre politikken enda mer tilgjengelig for de døve og tunghørte. For de som ikke vet det, så har vi etablert en egen «playlist» på Høyres Youtube-side med de videoer som har tekst for døve og tunghørte. Denne vil bli jevnlig oppdatert med nye tekstede videoer.

Vi har også fått implementert en kode på Høyres kampanjeforside som gjør at blinde kan surfe innom våre sider og komme rett til partiprogrammet i lydformat. På den måten forsøker vi å gjøre det lettere for blinde å finne frem til politikken vår.

Arbeidet er på ingen måte ferdig, og det er nyttig med gode innspill til hvordan vi kan bli bedre. Samtidig er det hyggelig også å få positiv tilbakemelding fra brukerne selv. Da vet vi at vi er på rett vei 🙂 

Det er mye som gjenstår for at all informasjon fra partiene er tilgjengelig for alle, men jeg vil gi fortjent skryt til Høyre og Venstre for at de har gjort et skikkelig arbeid og vært positive og konstruktive i sine tilbakemeldinger, sier Fredrik Eide Nilsen til Hørselshemmedes Landsforbund.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s