Grisete valgkamp fra Fagforbundet

Fagforbundet har i dag helsides annonse i VG, Aftenposten og Adresseavisen hvor de skriver ” «Våren 2005 gikk Frp og Bondevikregjeringa inn for å svekke Arbeidsmiljøloven og foreslo 13 timers arbeidsdag og 60 timers uke som normal arbeidstid.»”.

Fagforbundet forsøker å skremme velgerne til å stemme sosialistisk ved å få folk til å tro at Høyre og de borgerlige partiene vil endre normalarbeidsuken. Dette er ikke sant, og det vet Fagforbundet.

Mange som leser annonsen skjønner at dette ikke er Høyres politikk. Det er likevel ikke tilfeldig at Fagforbundet velger å ordlegge seg slik at flest mulig skal misforstå hva Høyre står for. Annonsen kan vanskelig leses som noe annet enn en påstand om at Høyre ville øke både den daglige og ukentlige arbeidstiden kraftig. Det debatten dreide seg om i 2005, var yttergrensene for hvor mye det skulle være tillat å avtale av overtid. Det er noe helt annet enn normalarbeidsdag.

Det er skuffende at en så stor organisasjon som Fagforbundet tyr til så skitne angrep for å skremme velgerne til å stemme rødgrønt. Med de tette båndene som er mellom AP og LO-forbundene kan vi tro at Stoltenberg selv har satt sitt godkjentstempel på dette? Det bør han i så fall rydde opp i.

Reklamer

4 responses to “Grisete valgkamp fra Fagforbundet

  1. De som eventuelt lar seg lure av en så tåpelig annonse er det rett og slett ikke håp for likevel.

  2. Jeg har selv vært styremedlem og seksjonsleder i Fagforbundet i to år, og det de driver med er ikke fagforening men partipolitikk. Nesten null faglig innehold og en masse messing om å stemme Jens til høsten. Jeg meldte meg tilslutt ut i protest, orket ikke være melkeku for Arbeiderpartiet.

  3. Nils:
    Si ikke det, uansett er det uakseptabel oppførsel fra Fagforbundet – som vi bare er nødt til å ta til motmæle på. knurr.

    Tommy:
    Ja, og det er veldig syns for fagbevegelsen i seg selv gjør en god jobb når den konsentrerer seg om kjerneoppgaven sin. Men som du sier, når den begynner med partipolitikk – som dessverre er tilfelle for de flesete LO-forbund og langt på vei Unio – da blir det ugreit.

  4. Mange jeg kjenner følte seg støtt av de angrep som er blitt gjort i fagblder mot borgelige, det er direkte krenkende, diskriminerende og grovt insinuerende beskrivelser av de som er så dumme at de stemmer Høyre – FrP – Demokratene. Flere meldte seg ut. Dette hører ikke hjemme. Stopp venstresidas trakassering og overgrep

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s