WOT – Frp utelukker ikke støtte til rødgrønne

Siv Jensen var på Civita-frokost i dag. Der fikk hun spørsmål om hun, som Høyre og Erna Solberg, uten forbehold vil støtte en borgerlig regjering. Det vil hun ikke, som Aftenposten skriver:

Frp-leder Siv Jensen vil ikke skrive under noen garanti mot at hennes parti kan komme til å støtte en rød eller rødgrønn regjering.

En stemme til Siv er en stemme på Jens, og ikke Erna. Er det det hun mener?

Reklamer

17 responses to “WOT – Frp utelukker ikke støtte til rødgrønne

 1. spørsmålet er ,støter Venstre, Krf en Frp Regjering! Nei……..

 2. Det er 5 dager igjen til valget og du bruker tid og bloggplass på sludder iverksatt av det rødgrønne partiorganet Aftenposten?

  Skjerp deg!

 3. roffern:
  Høyre har sagt at vi skal støtte enhver borgerlig regjering – uten forbehold.

  Nå avdeker Aftenposten at Frps plan B er å støtte en fortsatt AP-regjering. Det synes jeg er rart.

  Nils:
  Vi jobber på alle måter for å få et sterkt høyre som skal sørge for bedre skole, lavere skatt og flere og bedre veier.

  For at vi skal få det til, må vi også jobbe for bredt borgerlig samarbeid. Høyre er det eneste partiet som uten forbehold vil samarbeide med alle, ev støtte andre i en borgerlig regjering.

  valget handler om å få gjennomslag for politikken vår. Da er det oppsiktsvekkende å oppdage at et av de partiene vi ønsker å samarbeide med heller vil støtte en AP-regjering – som ikke vil fjerne formuesskatt eller arveavift bl.a., men faktisk øke skattene…Hvordan kan du forsvare det?

 4. Du avslører at dere er fantastisk naive, og lar dere lure av Aftenposten som flere og flere har oppdaget er et organ for den rødgrønne regjeringen. Hadde dere seriøst forventet at Siv Jensen skulle la seg lure til å signere et dokument forfattet av en eller annen rødgrønn journalist i Aftenpostens redaksjon? Heldigvis avviste hun stuntet, og dermed hadde Aftenposten oppnådd det de ønsket og laget en sak av vrøvlet. Og dere lot dere lure. Jeg sier det igjen: Skjerp dere. Kjemp gjerne for Høyres politikk, angrip gjerne andre partier, men da bør det være partiene på venstresiden dere angriper og ikke borgerlige. Det er altfor få dager igjen til valget til å skusle bort tid og bloggplass på saker som kun vil gavne den sittende regjeringen!

 5. Nils:
  Hvorfor signerte hun garantien i P4 da?

  Vi agriper ingen partier, derimot snakker vi om hvordan vi skal få gjennomslag for lavere skatt, bedre skole og flere og bedre veier.

  Og da trenger vi hjelp av alle andre borgerlige partier.

 6. Enig med Nils. Kjemp mot sosialistene og ikke andre borgerlige.

 7. tuppenoglillemor:
  Ta det helt med ro, det er det vi gjør hele tiden:

  Kjemper mot de rødgrønne og sloss for et sterkest mulig Høyre som vil bidra til bredt borgerlig samarbeid. 🙂

 8. Det er en av de få tingene jeg synes ikke var så smart gjort av Siv Jensen. Men trolig gjorde hun det som et klart signal til Høyre, Venstre og Krf at de ikke bør innbille seg at de kan danne regjering og ta Frp’s støtte for gitt. Selv om jeg er unenig i signeringen, støtter jeg forsikringen til Siv om at Frp skal ikke lenger være en dørmatte for Bondevikpartiene. Skulle Frp gå tilbake på det, vil i hvert fall jeg slutte å støtte Frp.

  Men glem nå disse stuntene. Konsentrer dere om kampen mot den rødgrønne regjeringen. Angrip gjerne også partiorganene Aftenposten og Nrk.

 9. Jeg tror Nils og tuppenoglillemor etter hvert vil innse at Siv Jensen gjorde en blunder ved å avvise samarbeid med de ikke-sosialistiske, men nekter å avvise et samarbeid med sosialistene.

  Jensen har åpenbart svekket sitt eget partis mulighet. Stadig flere går nå over fra FrP til Høyre. Det viser de daglige meningsmålinger.

 10. La meg forresten avslutningsvis si at jeg håper at også Høyre gjør et godt valg. Erna Solberg fortjener det. Det har jeg også skrevet på min egen blogg.

 11. Nils:
  Takk for hyggelig hilsen!

 12. Frp støtter en regjering med høyre. plan B er Ap vinner valget.

  Gleden jeg får av og slipe Venstre og kref. i regjering er større en byrden av en AP i regjering med eller uten NeiNei partiene, Basta.

 13. Nils
  Problemet er Høyre som ikke har baller til og gjøre det klart for velgerne at bondevik III ikke er aktuelt.
  Tenk om Høyre og Frp i team mot røkkla.

 14. Roffern:

  «Frp støtter en regjering med høyre».
  OK, Bra 😀

 15. roffern: Du skriver at «problemet er Høyre som ikke har baller til og gjøre det klart for velgerne at bondevik III ikke er aktuelt». Sorry, dette har ikke noe med baller eller mangel på sådanne . det har med å gjøre at H/KrF/V er et høyst aktuelt alternativ. Og det har Høyre baller til å gjøre klart for velgerne.

 16. Lasse
  Riktig, høyre ønsker en mindretals regjering med venstre krf. og må da søke støtte fra resten av partiene. det er ingen selfølge at Frp støtter H/krf/v

  Rock on
  Høyre

 17. roffern. Nei Jensen har jo skrevet under på at hun ikke vil støtte H/Krf/V. Det er lite Høyre kan gjøre med akkurat det.

  Det er lite Høyre kan gjøre med at Jensen i tillegg nekter å skrive under på tilsvarende garanti i forhold til sosialistene.

  Jeg skjønner de som nå spekulerer i at FrP enten a) ønsker en mindretallsregjering av Ap, og vil støtte den eller b) innerst inne ikke ønsker regjeringsmakt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s