Din stemme teller

Så er dagen kommet – valgdagen. Det er sagt og skrevet mye. Høyre har hatt søkelys på sine hovedsaker: bedre skole, lavere skatt og flere og bedre veier. Og ikke minst – Høyre har vært krystallklare på at en stemme på Høyre er en stemme på Høyre 🙂 

En stemme på Høyre er den sikreste garantien for å få en ny borgerlig regjering. Jo sterkere Høyre blir, jo mer gjennomslag blir det for god høyrepolitikk i regjeringen. Høyre tar ansvar og lover uten forbehold å bidra til en ny borgerlig regjering – som fører god høyrepolitikk.

Erna Solberg har dessuten gjort en utmerket innsats i valgkampen og fremstår som tydelig, troverdig og handlekraftig statsminister.

Vil du har en ny regjering som fører god høyrepolitikk, med en samarbeidsorientert statsminister som konsentrerer seg om partiene kan enes om, som har visjoner for landet og som vet hva hun vil? Da er løsningen veldig enkel.

Stem Høyre. Godt valg.

Reklamer

2 responses to “Din stemme teller

  1. Du får legge til at min stemme ikke teller like mye som alle andres stemmer. De borgelige fikk flertall i folket/antall stemmer, og mindretall av mandater.

  2. Uvesentlig.

    Sukk. ja 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s