Pausesignal på Høyrebloggen

Høyrebloggen er i ferd med å gå inn i en liten dvale. Valgkampen er over og programarbeidet er slutt. I disse dager legges det planer for hvordan partiet skal jobbe fremover, blant annet mht politikkutvikling. Det er blitt utviklet mye god Høyre-politikk de siste årene, ikke minst takket vært konkrete bidrag på denne bloggen – dvs kommentarer og innspill som er kommet. Nå skal den nye stortingsgruppen jobbe som best den kan for å få gjennomslag for så mye som mulig av Høyres stortingsvalgprogram. Samtidig er det hele tiden behov for å utvikle politikken – det arbeidet skal ikke stoppe. Spørsmålet er bare hvordan vi skal ta det videre.

Erfaringene med bruk av sosiale medier, herunder blogging er gode. Dette vil det derfor bli jobbet videre med, men kan hende med andre avsendere. Eller revitalisering av Høyrebloggen – men kanskje med en annen form. Akkurat nå vet vi ikke. For øyeblikket tar vi derfor litt pause og går inn i en ørliten dvale.

Takk til alle som har fulgt med så langt, og kommet med gode og konstruktive kommentarer. Vi skal fortelle hva vi gjør når ting blir mer avklart. Men pass på:

….plutselig er vi tilbake med en post 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s